Over Ons

Vintage traveling is opgericht door Inge Melchers. Eigenlijk ontstaan doordat ik het zelf zo leuk vind om met een oldtimer op vakantie te gaan! Kamperen is wel mijn ding. Het vrije gevoel om te gaan en staan waar je wilt. Samen een leuke route uitstippelen en ontdekken. Toeren met een blikvanger….duimen die omhoog gaan….maar ook de spanning of we bijvoorbeeld die ene berg kunnen trotseren! Alles bij elkaar maakt het een unieke ervaring.

De passie van “old things” en deel ik samen met mijn man. Brocante markten, monumenten en vooral ook oldtimers trekken altijd onze aandacht. De geschiedenis, het authentieke, de gedachte erachter spreekt ons aan! Na het opknappen van ons oude huis in Nijmegen bleef het kriebelen om oude spullen/ materialen weer mooi te maken, en dus kwamen er steeds meer projectjes bij!

We zijn begonnen met een eend…een 2cv6, daar hebben we heel Europa mee door gecrosst. Deze maakte later plaats voor de citroën DS en met de komst van de kids werd daar een oldtimer caravan aan toegevoegd, natuurlijk wel geheel eigentijds ingericht!

Ook na de caravan bleven we onze oren en ogen open houden en werden we in 2016 trotse bezitters van een Citroen HY!

Met de “gouden handjes” (ehhum meestal zijn ze zwart…!!) van mijn man Herman en mijn passie voor stylen is dit een goede combinatie om van vintage “schroot” iets moois te maken! Ik combineer graag “oud en nieuw”. Dat zie je ook terug in de inrichting van de caravans en campers.

In 2017 heb ik besloten om tijdens een sabbatical zelf een aantal oldtimers op te knappen en te pimpen met caravanity (www.caravanity.nl) als grote inspiratiebron en een verhuurbedrijf met oldtimer campers, caravans & auto’s op te richten. Andere mensen het nostalgische gevoel geven van het reizen met een oldtimer is wat we mee willen geven. Een spannende, unieke en authentieke trip door Nederland laten ervaren. Slow en short traveling met een vintage camper, caravan of auto is het idee! Glamping op en top!

Onze campers en caravans zijn met grote zorg en precisie opgeknapt. Maar het zijn en blijven oldtimers! Daarom blijven onze campers lekker in Nederland, en mag je heerlijk toeren op de N-wegen door ons eigen mooie land. Wanneer ze hun sporen verdient hebben kijken we of we wat verder kunnen uitbreiden, maar voor nu mogen enkel de caravans de grens over!

Dus maak een keuze en make memories!